ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

 

Η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 1952 σε διάφορους τομείς της κυπριακής αγοράς. Σήμερα οι κυριότεροι κλάδοι που δραστηριοποιείται είναι ο κλάδος χρυσοχοΐας, ο κλάδος της υγείας και ο κλάδος της μετεωρολογίας.

Στον κλάδο χρυσοχοΐας προμηθεύουμε την αγορά με μέταλλα (χρυσό και ασήμι), εξαρτήματα για την κατασκευή κοσμημάτων, μηχανήματα, εργαλεία και είδη συσκευασίας. Το καλά οργανωμένο δίκτυο, σε συνεργασία με τα δύο υποκαταστήματα μας σε Λεμεσό και Λάρνακα, μας δίνουν την δυνατότητα να καλύπτουμε συστηματικά την αγορά σε Παγκύπρια βάση. Μέσα από δυνατές και μεγάλες συνεργασίες καταφέραμε να προσφέρουμε στην κυπριακή αγορά προϊόντα άριστης ποιότητας στις καλύτερες τιμές.

Στον κλάδο της υγείας η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται από την δεκαετία του 2000. Προσφέρουμε μια ποικιλία προϊόντων για οδοντίατρους, οδοντοτεχνίτες, κλινικές, νοσοκομεία και φαρμακεία. Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας στην αγορά και το καλό όνομα που διαθέτουμε, έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε στην κυπριακή αγορά υγείας τα κορυφαία προϊόντα στις καλύτερες τιμές.

Στον κλάδο μετεωρολογίας η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται από τις αρχές του 2000. Καταφέραμε να εντάξουμε στην συλλογή μας δύο από τις πιο αξιόπιστες Εταιρείες στον χώρο, οι οποίες είναι Αμερικανικής προέλευσης. Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση και την συντήρηση των μετεωρολογικών σταθμών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *