ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Εταιρεία IOANNOU & IOANNOU LTD DENTAL PRODUCTS είναι μια οικογενειακή Εταιρεία η οποία έχει αρχίσει τις εραγασίες τις το 1952 σε διάφορους κλάδους της κυπριακής αγοράς. Στον κλάδο της υγείας έχει δραστηριοποιηθεί κατά της δεκαετία του 2000 όπου και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες της μέχρι και σήμερα.

Για να βοηθήσει τους οδοντίατρους, τους τεχνίτες και όλους όσους ασχολούνται με την στοματική υγιεινή να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες προς τους ασθενείς τους, προμηθεύει την αγορά με τα καλύτερα υλικά, σε εξαιρετικές ποιότητες και πολύ καλές τιμές. Στόχος της Εταιρείας ήταν να βρει όλα τα εξειδικευμένα οδοντιατρικά προϊόντα από όλο τον κόσμο και να τα φέρει πιο κοντά στους πελάτες της. Η IOANNOU & IOANNOU LTD DENTAL PRODUCTS είναι αφιερωμένη στην παροχή στην αγορά της Κύπρου καινοτόμων προϊόντων και αξιόπιστων υπηρεσιών. Όλα μας τα προϊόντα εισάγονται από όλο τον κόσμο με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν στους πελάτες μας τεχνολογικά, κλινικά και οικονομικά πλεονεκτήματα.

Έχουμε αναπτύξει την απαραίτητη υλικοτεχνική υποστήριξη που απαιτείται για την παροχή γρήγορης και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Κύπρου. Παρά την ταχεία επέκταση μας τα τελευταία χρόνια, δεν έχουμε απομακρυνθεί από τον πρωταρχικό μας στόχο που ήταν να διασφαλίσουμε ότι όλοι μας οι πελάτες θα λαμβάνουν το υψηλότερο επίπεδο προσωπικής εξυπηρέτησης και θα επιτύχουμε την μέγιστη ικανοποίηση τους.